Hirdetés

Chernobylite - már októberben kipróbálhatjuk a csernobili atomkatasztrófa által inspirált horrorjátékot

|

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy korai hozzáférésen keresztül adják ki játékukat, és most azt is elárultak, pontosan mikor kerül sor erre.

Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. széria többek között azért is lett sikeres, mert izgalmas módon dolgozta fel az 1986-os csernobili tragédiát, és ugyan viszonylag kevés játék foglalkozik ezzel a témával, most talán akadt egy kihívója GSC Game World játéksorozatának. Hamarosan pedig ki is deríthetjük, hogy valóban így van-e.

Hirdetés

Az idei gamescomon ismét belenézhettünk a The Farm 51 műhelyében készülő Chernobylite-ba, ami egy eléggé atmoszférikus, tűlélős elemekkel megfűszerezett horrorjáték lesz. A fejlesztők 3D-s szkenneléssel alkották meg a játékteret, így eléggé pontosan tudták lemásolni a valódi 30 km-es zónát, amit a katasztrófa után a legnagyobb mértékben érintett a radioaktív szennyezés. A játék története egyébként folyamatosan változik az egyes döntéseink után, és több befejezése is lesz a kalandnak.

Szeptember 17-én már kipróbálhatják a Chernobylite-ot azok, akik támogatták a fejlesztőket a Kickstarteren, viszont október 16-án megérkezik a móka a Steamre, és korai hozzáférésen keresztül lesz játszható. Az alábbi videóból pedig ki is derül, mi minden lesz elérhető az early access verzióban.

Nektek hogy tetszik eddig a Chernobylite? Adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)