Hirdetés

Chernobylite - elég para ízelítőt kapott a Get Even készítőinek túlélőjátéka

|

A The Farm 51 új játéka Csernobilba szeretne vinni minket, hogy rettegjünk egy kicsit. Az első trailer alapján valószínűleg el fogják érni a céljukat.

Hirdetés

A Get Even fejlesztőcsapata még tavaly áprilisban jelentette be, hogy következő projektje nem kevesebbre vállalkozik, minthogy elvisz minket a csernobili atomkatasztrófa helyszínére, ahhoz pedig, hogy ezt a lehető legautentikusabb módon tehesse meg, rengeteg kutatást végeztek. 

Hirdetés

A Chernobylite egy túlélőhorror lesz, amely összeesküvéssel, borzalmakkal, túléléssel, szenvedéllyel és szerelemmel súlyosbítva meséli el nekünk a tragikus eseményeket, tehát lényegében egy alternatív sztorit kapunk, amelyet a 3D-s technológiával beszkennelt valódi felvételek és az Unreal Engine 4 grafikus motor varázsol majd teljessé a játékmenet során. A The Farm 51 készült egy rövid kedvcsinálóval is, ami még nagyon keveset mutat, de a parás hangulatot hozza:

Egyelőre nem tudni, hogy a Chernobylite mikor és milyen platformokra jelenik meg, de az biztos, hogy a Metro: Exodus után nem lesz könnyű dolga. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)