Hirdetés

Chernobylite - jött egy vadonatúj trailer, és elrajtolt a Kickstarter-kampány is

|

Az új kedvcsinálóból megismerhetjük a sztorit, és ha megtetszett a játék, akkor támogathatjuk is a fejlesztését.

Hirdetés

A lengyel The Farm 51 csapata nemrég bemutatta vadonatúj projektjét, a Chernobylite-ot, ami egy számos játékelemet magába tömörítő egyjátékos kaland lesz. Az elkészüléséhez azonban szükség van a játékosok segítségére is.

Hirdetés

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a közösségi kalapozást is segítségül hívják, így már el is indították a Chernobylite Kickstarter-kampányát, amellyel összesen 100 ezer dollárt szeretnének összeszedni. A gyűjtés egyébként meglepően szépen halad, hiszen elég messze van még a vége, ám a rajongók máris összedobtak nagyjából 30 ezret a játékra. Ha ti is támogatnátok a projektet, akkor látogassatok el ide.

Továbbá kaptunk egy új kedvcsinálót, így picit jobban megismerhetjük a játék történetét, illetve belepillanthatunk a túlélésre kihegyezett játékmenetbe is.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)