Hirdetés

Chicken Police és Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin - ezzel játszunk a hétvégén

|

Válogatott módszerekkel igyekszünk elkerülni a hőgutát.

Hirdetés

Nem csodálkoznánk azon, ha nektek is kezdene elegetek lenni abból, hogy melegetek van. Teljes mértékben át tudjuk érezni azt is, ha ebben a hőségben már azt is megterhelőnek találjátok, hogy bekapcsoljátok a PC-t/konzolt, kézbe vegyétek az egeret/kontrollert, és elindítsatok valamilyen játékot.

Csapatunkból többen is elég elszántak ehhez a mutatványhoz, mások inkább a parton keresnek menedéket, ahol nemcsak a hűsítő vízben merülhetnek el, hanem akár egy jó könyvben is.

Hirdetés

HP - Atypical (vagy ha úgy tetszik Több, mint normális) maratont tartok a Netflixen, ahogy időm engedi, csodálatosan szeretnivaló sorozat ez, és talán az empátiának is jót tesz (persze megkockáztatom, ilyet eleve csak olyan emberek néznek, akikben már eleve van empátia, de hát ez már csak így megy). Emellett megint Modern Warfare multi pörög, és már tényleg csak a Shoot the Ship vonz, újra és újra rá tudok kattanni erre a cséphadaróra. Aztán majd megint empatikus leszek, csak még egy kör...

Paca - A héten egy kicsit rápörögtem a Mario Golf: Super Rushra, magam sem értem, miért, mert néha szívesen belevágnám a kontrollert a tévébe, amikor minden óvatosságom ellenére vízben landol a labda. A hétvégén talán ezzel fogok játszani, talán újrakezdem a Ghost of Tsushimát, mert a Director's Cut bejelentése meghozta a kedvem, viszont tökre elfelejtettem mindent az elmúlt egy évben, és még az elején járok. Vagy akkor már várjam meg a PS5-ös verziót?

Csirke - Be kéne fejezni a Ratchet & Clank: Rift Apart és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruint is, szóval akad bőven tennivaló. Végre egy vesekővel szegényebben ugrok neki a hétvégének, szóval nagyjából két hét szenvedés után immár maga a puszta fájdalommentes létezés is boldogságot jelent. 

Kaci - Nem is az az érdekes, hogy mivel fogok játszani, hanem hogy milyen hardveren. Folyamatosan érkeznek a tech cuccok tesztelésre, lassan nem férek el a szobámban a gamermonitoroktól, úgyhogy a hétvégén előkerül majd néhány e-sport játék, illetve olyanok is, amiket hatalmas, HDR-kijelzőkre terveztek. A következő hetekben megszaporodnak majd az ilyen jellegű videók a csatornán, úgyhogy mindenképp érdemes lesz figyelgetni a YouTube-ot.

Szada - Tíz éve vagyunk együtt a feleségemmel, így a szombatot vele fogom tölteni kettesben, a vasárnap pedig a családé lesz medencézéssel és közös ebéddel, szóval játékra nem sok idő fog jutni, de azért lehet, hogy két program között beszerzem mobilra (is) az utóbbi évek egyik legjobb magyar játékát, a Chicken Police-t, és újrajátszom a csirkekopók kalandjait érintőképernyővel is. Ha élhetek egy kis önpromóval, akkor olvassátok el a róla írt tesztemet és adjatok a játéknak egy esélyt (bármelyik platformon), mert megérdemli. 

Gucs - World of Warcraft és World of Warcraft: Burning Crusade Classic. A Blizzard már közel sem a régi, a játék retail verziója bővelkedik a számomra teljesen felesleges hülyeségekben, a BC Classic pedig tele van furcsa szerzetekkel. És valahogy mégis visszaszippantott ez az egész. Ki érti ezt?

Zs - A Game Pass júliusi érkezői között nem igazán akad a fogamra való tétel, így továbbra is a Tell Me Why sztoriját fogom gyűrni. Van is rajta mit, mert a legutóbbi hétvégén csak a bevezetőt sikerült letudnom, szóval fogalmam sincs, hogy kacsával, vagy nyúllal van dolgom.  

- Pénteken vágtam neki az idei nyaralásomnak, úgyhogy a hétvégén most kimarad a játék. Az úton viszont a Blood, Sweat, and Pixels című könyv végére érek, amit ezúton is ajánlok minden gamernek, tényleg tanulságos olvasmány azoknak, akik kíváncsiak a legnagyobb játékok fejlesztésére.

Kivi - Nem igazán lesz időm játszani, legfeljebb a Binding of Isaac: Rebirthben fogok néhány kört lenyomni. Az Eb-döntő, a UFC és az NBA döntő harmadik meccse pedig emellett bőven elég szórakozást nyújt majd a sűrűbb hétvégén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - A szombatom egy kaotikus katasztrófa, de vasárnapra azt tervezem, hogy úgy reggel 7 óra tájékában bekapcsolom a Final Fantasy XIV-et, és addig nem jelentkezek ki, amíg vagy el nem alszok, vagy be nem következik az univerzum hőhalála. Meglátjuk, hogy melyik lesz előbb.

Chava - Végtelenül kimerítő volt az utóbbi néhány hét (két, időben egymáshoz közeli balesetet követően kényszerűségből átvedlettem betegápolóvá is), ezért nem maradt erőm belevágni semmi újba. A legvalószínűbb, hogy pihenésképpen elolvasom Matthew McConaughey Zöldlámpa című könyvét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)