Hirdetés

Chicken Police - magyar csapat dolgozik az állatos noir kalandjátékon

|

Mindig örülünk, ha egy lelkes magyar fejlesztőcsapat munkájáról számolhatunk be nektek.

Hirdetés

Chicken Police avagy Csirkekopók címmel készül a magyar The Wild Gentlemen játéka, ami egy igazán rendhagyó noir kalandnak ígérkezik. A történet két kakas nyomozó köré épül, akik Clawville városának sötét titkait készülnek felderíteni.

Hirdetés

A két főszereplő,  Santino "Sonny" Featherland és Marty McChicken a Clawville-i rendőrség ragadozási ügyosztályán dolgozik, de nem mondhatóak mintazsarunak. Sonny például éppen kényszer szabadságon van túlkapásai miatt, azonban így is belekeveredik egy különös ügybe. Bár mindösszesen 121 napja van hátra a nyugdíjazásig, mégis elkezdi felgöngyölíteni a város titkait, amik természetesen egy titokzatos nővel és egy brutális sorozatgyilkossal is kapcsolatba hozhatóak. 

Szabványos noir történetnek tűnik mindez, a fejlesztők azonban csavartak egy nagyot az egészen, és fotómanipulációs technikával állatok fejére cserélték a főszerelők arcát. Az alább trailerben ti is láthatjátok, mindez hogyan fest a gyakorlatban. 

A The Wild Gentlemen csapata jelenleg a Chicken Police demóját kalapálja serényen, mellette pedig a játék Kickstarter kampányát tervezik - merthogy ilyen is lesz. A srácok külön kiemelték, hogy játékuk magyar nyelven, szinkronnal ellátva készül majd el. A Chicken Police először PC-re fog megjelenni, de terveznek mobilos és konzolos átiratokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)