Hirdetés

Még egy fantasztikus játékát ingyen adja a Ubisoft

|

Miközben az Epic Games Store-ban továbbra is ingyenes a Watch_Dogs, a Uplayre is érdemes ellátogatni.

Hirdetés

Mint arról mi is szóltunk, március 19. és 22. között ingyenesen játszható volt az Assassin's Creed Odyssey, ezt azonban nem lehetett megtartani. Ezen a hétvégén hasonló koncepcióban a Ghost Recon Breakpointra engednek rá minket.

Hirdetés

Holnap délután 2-től március 28-án délután 2-ig mindenki, aki hozzáadja Uplay-es fiókjához a Child of Lightot, örökre megtarthatja, és annyit játszik vele, amennyit csak szeretne. Ez akkor született meg, amikor a Ubisoft teret adott kreatív, egyedi, művészi projekteknek. Lemuria csodálatos világában, egy Aurora nevű hercegnővel kell kalandra indulnunk, hogy egy rejtélyes társ, Ingiculus, valamint további szövetségesek támogatásával megmentsük a királyságot. Ahhoz, hogy behúzzátok, erre az oldalra kell ellátogatni.

Az épp ingyenes játékokról folyamatosan hírt adunk, ezt az oldalt érdemes csekkolgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)