Hirdetés

Child of Light - készül a folytatás?

|

Az biztos, hogy a játék jön a Nintendo Switchre, de közben egy folytatásra utaló nyom is előkerült.

Hirdetés

A nagy sikerre való tekintettel továbbra is özönlenek az indie játékok a japán hibridra. Most kiderült, hogy a Child of Light, mind a Valiant Hearts: The Great War is átköltözik. Előbbihez már egy képet is mellékeltek a fejlesztők.

Hirdetés

A kis teaser több szempontból is nagyon érdekes. Bár elsőre csak az tűnik fel, hogy a Child of Light fut a Switch képernyőjén, de ha kicsit feljebb néztek a gép jobb oldala felé, akkor ott van egy papír, rajta egy felirattal.

A Ubisoft Montreal kreatív vezetője már többször említette, hogy több projektjük is van a Child of Light univerzuma kapcsán. Azt hiszem, az egyikre most fény derült.

A Child of Light: Ultimate Edition egyébként október 11-én jelenik meg Switchre, a Valiant Hearts pedig november 8-án követi majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)