Hirdetés

Child of Light - máris jön a Complete Edition

|

Április végén jelent meg a Ubisoft gyönyörű szerepjátéka, július elején pedig érkezik az új kiadás, amiben gyűjtögetnivalók is lesznek.

Hirdetés

A Ubisoft UbiArt Frameworkkel készült játékai rendre sikert aratnak, és egyszerűségüknek köszönhetően könnyedén költöztethetők is.

A Rayman Legends után a Child of Light is megjelenik PlayStation Vitára, méghozzá kétféle változatban. Az egyik a szimpla digitális kiadás, ez 14,99 euróért lesz letölthető, de aki nem éri be magával a játékkal, választhatja a dobozos Complete Editiont, amiben minden kiegészítő, köztük egy bónusz quest, és egy új karakter, továbbá egy „csomag gyűjtögetnivaló” is megtalálható lesz. Mindkét kiadás július másodikán jelenik meg.

A Child of Light jelenleg is elérhető PC-n és asztali konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)