Hirdetés

Child of Light - most csak az a fontos, hogy szép

|

A Child of Light világa gyönyörű, hangulatos, magával ragadó. Aki eddig erről nem volt meggyőződve, annak a Ubisoft új trailere segíthet észhez térni.

Hirdetés

Alig több mint két hét múlva jelenik meg a Ubisoft új jrpg-je, amely a fiatalabb korosztálynak is tökéletes időtöltés, de a tapasztalt játékosok is bőven találnak majd benne izgalmat, köszönhetően a rengeteg fejlődési és craftolási lehetőségnek. A játékban Aurorát irányítva járjuk majd be Lemuria csodálatos világát, és ilyen bizony csodával nem mindennap találkozik az ember.

A Ubisoft már több trailert is készített a játékhoz, az eddigiek azonban olyan funkciókat mutattak be, mint a harcrendszer, a kooperatív játékmód, vagy épp a fejlődési fák. A mostani alkotásnak semmi más szerepe nincs, mint hogy gyönyörködtessen. A UbiArtnak köszönhető látványvilág csodálatosra sikerült, de nem minden esetben tölti majd el szívünket a melegség érzésével: a napsütötte tisztások mellett sötét erdőkön és hatalmas viharokon is át kell majd verekednünk magunkat.

A mindössze 14,99 eurós játék április utolsó napján jelenik meg PC Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 és PlayStation 4 platformokon.

Nektek hogy tetszik a Child of Light? Félretesztek rá a húsvéti pénzből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)