Hirdetés

Children of Morta - végre elkészült a látványos akció-RPG

|

Négy évvel ezelőtt zajlott le a közönségi finanszírozási kampány, most a This War of Mine csapata segít kiadni.

Hirdetés

Az 11 Bit Studios a This War of Mine és a Frostpunk sikerének köszönhetően olyan helyzetbe került, hogy másoknak is segíthet. Felkarolta a Dead Mage csapatát, melynek már nem Children of Morta az első játéka, de ez az eddigi legígéretesebb.

Hirdetés

Egy harcos család tagjait irányítjuk, akik mind a hatan más és más képességekkel rendelkeznek, különböző módokon harcolnak, sőt, még a nagymama és a nagybácsi is besegít fejlesztésekkel. A PC-s játékosok szeptember 3-ától vághatnak bele a kalandba, a konzolosoknak (értsd: Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch) október 15-éig kell várni. Nézzétek meg a videót, mert tipikusan olyan a játék, aminél a képek nem adják vissza, mennyire jól néz ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)