Hirdetés

Még regisztrálhattok az év legnagyobb lasertages bulijára!

|

Ha elég gyorsak vagytok, akkor még akad pár hely a Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokságra.

Hirdetés

Ez már tényleg a célegyenes, ugyanis csupán pár nap múlva, egészen pontosan november 3-án elstartol a Duna Plazában található LaserForce pályán a Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokság, ahol a nap végén kiderül, kik az ország legjobb lasertages mesterlövészei. 

Hirdetés

A csapatok nagy része már regisztrált (pár olvasóval felturbózva a GameStar csapata is elindul a versenyen), de még akadnak üres helyek, úgyhogy ha nem szeretnétek lemaradni a remek nyereményekről, akkor mindenképpen regisztráljatok a következő Mozdulj Gamerre. A Chio és az Asus jóvoltából valóban ütős ajándékcsomagokat állítottak össze a szervezők a legeredményesebb csapat tagjainak, de ezen felül is bőven lesz majd mit hazavinni.

Kipróbálhatjátok magatokat ugyanis a meccsek között egy bombahatástalanítós gamer kvízben, és természetesen a leggyorsabb bombaszakértőket is megjutalmazzák majd, ők az 576 KByte gamer relikviái közül kapnak párat - egyébként a Mozdulj Gamer rendezvényre érkezők egész nap 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak meg minden gamer relikviát a Duna Plazában található 576 KByte üzletben.

Akár a nyeremények csigáztak fel benneteket, akár csak a szerkesztőség tagjait szeretnétek jól fenékbe lőni, mindenképp érdemes nektek is ott lenni november 3-án a Duna Plazában! Ide kattintva tudtok regisztrálni a LaserForce Bajnokságra.

Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokság

Helyszín: Duna Plaza, 1138 Budapest, Váci út 178
Időpont: 2018. november 3. 10-18 óráig
Facebook esemény: itt jelezd, hogy jössz!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudtok megtenni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)