Hirdetés

Chivalry 2, GreedFall és Mario Golf: Super Rush - ezzel játszunk a hétvégén

|

Jó szokásunkhoz híven ezúttal sem titkoljuk, hogy mire fordítjuk szabadidőnket.

Hirdetés

Nehéz ellenállni a közelmúltbeli kánikulához képest pazar időjárásnak, ezért aztán nem túl meglepő, hogy csapatunk jelentős hányada olyan programot választ, amihez nem muszáj feltétlenül a négy fal között tartózkodni.

Persze a játékokat sem hanyagoljuk el teljesen, hiszen akadnak kipróbálásra érdemes újabb címek, feltétlenül pótolandó régiek, és akkor még nem is hoztuk szóba azokat, amelyek épp most estek át valamilyen szépészeti beavatkozáson.

Hirdetés

HP - Elkapott a The Last of Us nosztalgiafaktor, szóval újrajátszás megy családi körben, de közben nagyon erősen rákaptam az Atypical című sorozatra, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné kicsit jobban megérteni a többi embert. Vagy saját magát. Vagy mindkettőt.

Paca - Folytatom kalandjaimat a The Ballad of Gay Tonyban, illetve pörgetem a Mario Golf: Super Rusht, amiben még nem tudtam el elmerülni, de ez a gyönyörű idő meghozza az ember kedvét a sportoláshoz. Meg is írom majd, hogy jó-e, vagy belevágtam a tévébe a Joy-Cont inkább.

Gucs - Nem kizárt, hogy a hétvégén felváltva pörög majd a World of Warcraft retail és BC Classic verziója is. Ja, és persze a Rocket League-re is kéne némi időt szakítani, hiszen fő a változatosság. Szóval röviden Azeroth és autós foci.

Szabi - Tovább kutatok Shrine-ok után a Breath of the Wildban, mert egyszerűen nem tudok betelni azzal a kreativitással, ahogy ezeket megalkották a fejlesztők. Az egyetlen, ami zavar, hogy a Nintendo nagyon szikár sztorit mesél el a játékban, így félek, hogy amint elmúlik a gyermeki lelkesedésem a mechanikák iránt, nem lesz, ami tovább hajtson. Ez azonban egyhamar nem következik be.

Szada - A GreedFall már eddig is fent volt Game Passban, és hetek óta szemeztem vele, viszont azt csiripelték a madarak, hogy érdemes lesz megvárni a next-gen frissítést, hogy a Spiders szerepjátéka profitálhasson az új hardverek erejéből. Így is tettem, és nem csalódtam, ugyanis a GreedFall azonnal megkapta a patchet (és más szolgáltatásokkal ellentétben itt az ingyen megszerzett játék frissítéséért bizony nem kell külön fizetnem...). Ez és családozás lesz a program a hétvégén. 

Zs - Az elmúlt hónapokban kizárólag pörgős, akciódús játékokkal nyomtam, úgyhogy már nagyon vágyok valami visszafogottabb élményre. Júniusban lecsaptam az ingyenessé tett Tell Me Why-ra, így a hétvégén a Dontnod sztorija lesz műsoron, már ha jut rá idő a munka és a biciklizés mellett. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

- Nagyjából már körvonalazódtak a fejemben, milyen fő gondolatokat szeretnék átadni a Chivalry II tesztünkben, de azért egy-két meccs még a hétvégén belefér, már csak azért is, mert egészen élvezem a középkori kaszabolást. Emellett nagyon hosszú idő után egy mobiljátékot is megnéztem, az új Rick and Morty évad eszembe juttatta a Pocket Mortys létezését, szóval gondoltam meglesem, milyen őrült Morty-variációk kerültek bele.

Chava - Amikor épp nem meccset nézek, megyek pár kört a Dungeon & Dragon: Dark Alliance-ben, utána pedig vetek egy pillantást a next-genesített GreedFallra, annak is a The De Vespe Conspiracy című kiegészítőjére.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)