Hirdetés

Új videó ad ízelítőt a Chivalry 2 véres csatáiból

|

A Torn Banner Studios készülő játéka nem finomkodik, így egészen brutális párbajoknak lehetünk majd szemtanúi benne.

Hirdetés

Ha mostanában valaki középkori csatározásokra vágyik, akkor valószínűleg a Mordhau mellett teszi majd le a voksát, ami szórakoztató játékmenetével hamar megkedveltette magát a műfaj rajongóival. Azonban elméletileg már úton van a rivális, méghozzá a Chivalry 2 képében, ami a tervek szerint sok mindenben köröket ver majd elődjére.

Hirdetés

A Chivalry: Medieval Warfare folytatása hamisítatlan középkori csatákat ígér, amelyek során virtuális lovagként masírozhatunk a csatatéren, és kedvünk szerint felnyársalhatjuk az útunkba kerülő ellenfeleket. A játék ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív lesz, az alfatesztje pedig már valamikor márciusban kezdetét veszi, így hamarosan végre a rajongók is belekóstolhatnak a Torn Banner címébe.

Ám addig sem maradunk újdonságok nélkül, ugyanis a PCGamer jóvoltából most érkezett egy néhány perces videó, amiben alaposan szemügyre vehetjük a Chivalry 2 játékmenetét.

Szerintetek méltó ellenfele lesz a Chivalry 2 a Mordhaunak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)