Hirdetés

Két napig ingyen tölthető egy különleges multis FPS

|

Mivel lövöldözni nem kell benne, inkább First Person Slasher, de így vagy úgy, érdemes letölteni.

Hirdetés

A Torn Banner Studios ma jelentette be a Mirage: Arcane Warfare megjelenési dátumát. A csapat sikerre vitte a Chivalryt, most egy kicsit átalakítva próbálja ki ugyanazt a formulát. 

A bejelentés örömére úgy döntöttek, a Chivalry: Medieval Warfare-t ingyenessé teszik, de sietni kell a letöltéssel: az ajánlat csak a következő kevesebb mint 48 órában él. Akinek sikerül behúznia, az megtarthatja örökre, szóval nem muszáj a következő napokban szabit kivenni azért, hogy játsszatok vele, de kattintsatok a megfelelő gombokra Steamen

Aki esetleg nem tudná: ha nincs még Steam fiókotok, regisztráljatok egyet, ingyenes. Ahogy ez megvan, lépjetek be, majd kattintsatok az Install Game vagy Telepítés gombra a játék termékadatlapján (iménti link). Ha a Steam kliensét telepítitek, elindul a letöltés, ha nem, akkor csak bekerül a könyvtáratokba, és bármikor leszedhetitek.

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)