Hirdetés

Chivalry: Medieval Warfare - PS4-re és Xbox One-ra is elkészülhet

|

A jelenlegi generációs konzolokra is megjelenhet a középkorba visszarepítő Chivalry: Medieval Warfare.

Hirdetés

Az Age of Chivalry néven ismert Half-Life 2 mod szellemi örököse, a Chivalry: Medieval Warfare egy középkori multis kaszabolás ígéretét lebegtette meg előttünk, amely PC-n remekül működött, viszont a konzolos változatok minősége egyenesen vérlázító volt. 

Talán az újabb generációra összekapja magát a Tom Banner Studios csapata, merthogy a brazil korhatár besorolásért felelős bizottság honlapján feltűnt a Chivalry: Medieval Warfare PlayStation 4-es és Xbox One-os változata is, amit aztán gyorsan le is szedtek, viszont a világháló népénél senki sem lehet gyorsabb, így maradt bizonyíték: 

A fejlesztők még nem reagáltak a szivárogtatásra, de számítunk rá, hogy hamarosan hivatalosan is bejelentik a Chivalry: Medieval Warfare portjait, amik remélhetőleg a PC-s változat minőségét öröklik majd meg. Ellenkező esetben mazur üvegszilánkokkal fog játszani egy kivilágítatlan várárokban. Mi szóltunk.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)