Hirdetés

Destiny a középkorban? Valahogy így nézne ki (videó)

|

Emlékeztek még a Chivalry: Medieval Warfare című játékra? Nem tudunk leszakadni a PC-s modjáról. Ennek ellenére a hír arról szól, hogy várhatóan konzolra is érkezik majd a Torn Banner Studios játéka.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy 2 millió darabot adtak el belőle, viszonylag kevés szó esik erről a címről. Az Eurogamer hírére kaptuk fel a fejünket, ahol a hír éppen arról szól, hogy a 2012-ben PC-re megjelent Chivalry: Medieval Warfare idén várhatóan PlayStaton 3-ra és a Xbox 360-ra is megjelenik majd az Activision gondozásában, viszont egy olyan PC-s mod (Low Gravity) videót tettek mellé, hogy most mégis PC-re akarjuk megszerezni ezt a játékot.

Az Age of Chivalry néven ismert Half-Life 2 mod szellemi örököse annak idején egészen tűrhető értékeléseket kapott, persze a sikere már korábban borítékolható volt, hiszen egy Kickstarter kampány keretében sikerült összekalapozni a projekt alapját. Most nagy hirtelen újra feltűnt a név, jöhet a konzolos középkori cséplés, de soha nem lesz annyira vicces ez az élmény, mint amit a PC-sek élhettek át egy mod segítségével:

Nekünk ez kimaradt, muszáj kipróbálnunk. Talán azért van, mert most mindenki éppen a Destiny világában tölti a szabadidejét, de érzünk némi hasonlóságot. Persze Titanfallt is mondhattunk volna, de akkor még egy óriási ostromgép vagy faltörő is bezuhanhatna az égből. Nem lenne rossz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)