Hirdetés

Chloë Grace Moretz elindult a PC-gamerré válás útján, a rajongói egymást kiabálják túl a tippjeikkel

|

Nincs dolog, ami olyan gyorsan közkedvelté teszi a celebeket, mint a kérdés: "hogy kezdjek el összerakni egy PC-t".

Hirdetés

Chloë Grace Moretz talán nem a legismertebb színész Hollywoodban, de sokan emlékezhetnek rá a Ha/Ver Mindy-jeként. Jelenleg is fut egy sorozata az Amazon streaming szolgáltatásán A Periféria címmel, amely letaszította trónjáról A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit. Részt vesz továbbá három másik, még premierdátum nélküli film munkálataiban is.

Chloë meglehetősen elfoglalt a mindennapokban, de azért igyekszik némi Destiny grindot, pár Call of Duty meccset és néhány kör F1-es versenyzésnek is helyet találni a határidőnaplójában. Videojátékos pályafutása következő állomása egy gamer-PC összeállítása lenne, de ehhez már segítségre van szüksége.

Hirdetés

Tegnap este kiposztolt egy bejegyzést azzal a kérdéssel, hogy hogyan is állhatna neki élete első gamer-PC-jének összerakásához. Három órával később 750 válasz érkezett a szokásos tippekkel és trükkökkel, és rengeteg céggel, akik nagy örömmel kínálták fel termékeiket és komplett konfigurációikat a színésznőnek.

Kevés izgalmasabb dolog van annál, mint amikor összevásárlod a hardvereket és elkezded mindet szisztematikusan begyömöszölni egy szép kis gépházba. Talán Henry Cavill majd adhat pár kezdő tippet Chloënak ahhoz, hogy például melyik hűtőpaszta módszert érdemes használni processzorhűtő felszerelésekor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)