Hirdetés

Chris Avellone vezényletével készül a Pathfinder: Kingmaker szerepjáték

|

Egy új csapat, az Owlcat Games fejleszti az azonos nevű szerepjátékon alapuló játékot.

Hirdetés

Akinek nem lenne ismerős Chris Avellone neve, annak csak emlékeztetőül: a mester olyan "semmiségeket" dobott az asztalra, mint a Planescape: Torment, az Icewind Dale, a Knights of the Old Republic 2, a Fallout New Vegas és még sok más.

Most éppen egy pen and paper szerepjáték videojátékosításán dolgozik. A Pathfinder a Dungeons & Dragons 3.5-ös szabályrendszerének módosított verzióját használja, és mivel a nagy öregtől származik, sok RPG fanatikus egyik kedvenc világa.

"Én magam Paizo (a szerepjáték kiadója) és Pathfinder rajongó vagyok. Szeretem a világát, a művészeti anyagait, a kalandozó utakat, a kártyákat, az ikonikus karaktereket. Sokat játszottuk a haverjaimmal és élveztem a képregényeket és az egész világát" - mesélte Avellone. "Izgatottan várom, hogy számítógépekre vihessük a Pathfinder-t, és remélhetőleg a játékosok élvezni fogják az univerzum történeteit."

A játék a világ Stolen Lands részén fog játszódni, tele változatos területekkel, ismerős karakterekkel, és jól ismert helyszínekkel. A történet során a játékosoknak lehetőségük lesz lefoglalni egy-egy területet, és kialakíthatják ott saját királyságukat.

"Minden királyság egy élő tükörképe lesz választásainknak, szövetségeseinknek, és hősünk vezetői képességeinek" - nyilatkozta az Owlcat.

Ugyan messze vagyunk még egy igazi megjelenési dátumtól, de a fejlesztők megígérték, hogy még többet mesélnek majd a projektről a május 26. és 29. között tartott PaizoCon 2017-en. Aki kíváncsi a játékra, azok látogassanak el a hivatalos oldalra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)