Hirdetés

Új RTS-en dolgozik a Total Annihilation atyja

|

A tervek szerint Chris Taylor új játéka free-to-play lesz, ráadásul több platformon is élvezhetjük majd.

Hirdetés

Nem volt túl szerencsés az elmúlt néhány év az RTS műfaj egyik legnagyobb figurájának, megszűnt az Age of Empires Online, a Wildman Kickstarter projektje kudarcba fulladt, és a Gas Powered Games stúdió is feloszlott. Azonban Taylor még nem adta fel, és gőzerővel dolgozik következő játékán.

Chris Taylor az Eurogamernek adott interjújában beszélt arról, hogy mik a tervei a készülő alkotással kapcsolatban, és úgy tűnik, hogy egy nagyon érdekes megoldással próbálja meg áthidalni a platformok közti szakadékot. A játéktervező azt szeretné, hogy több készüléken játszhassuk a játékát, így például, ha PC-n létrehozunk egy mentett állást, akkor azt mobilon is tudjuk folytatni. Taylor tudja, hogy óriási feladat ennek a koncepciónak a megvalósítása, de kész szembenézni a kihívással.

Szakítani akar a már jól bejáratott online áruházakkal is, mint a Steam vagy a GOG, és saját weboldalt ad a játéknak, illetve a hagyományos free-to-play modell átalakítására is van már néhány ötlete.

Ezek bizony nagyszabású tervek, és kíváncsian várjuk, hogy ezúttal sikerül-e a nagy visszatérés a Total Annihilation szériával híressé vált fejlesztőnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)