Hirdetés

Chroma Squad - új platformokra látogat a Power Rangers-ihletésű RPG

|

A PC-re már megjelent, Power Rangers által inspirált taktikai szerepjáték, a Chroma Squad új platformokat is szeretne meghódítani a Bandai Namco kiadásában.

Hirdetés

A Chroma Squad tavaly jelent meg PC-re, köszönhetően egy sikeres közösségi kalapozásnak a Kickstarteren. A brazil Behold Studios a taktikai szerepjáték megalkotásakor sokat merített a Power Rangers-ből, amelyet 2D-s retro stílusban, chiptune zenével egészített ki. 

Szeretnék több platformra is átköltöztetni játékukat, így a Bandai Namco bejelentette, hogy a Chroma Squad PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, PlayStation Vitára, Xbox One-ra és mobileszközökre is meg fog jelenni 2017 elején. A játékban egy öttagú, feltűnően a Power Rangers tagjaira hasonlító csapat kapott helyet, amely egykori kaszkadőrökből áll. Hőseink kiléptek a munkájukból, hogy megcsinálhassák a saját televíziós műsorukat, amit természetesen mi más is ihlethetett volna, mint a Power Rangers

A taktikai, körökre-osztott harcrendszerrel felvértezett játékmenet során újítanunk és fejlesztenünk kell a felszerelésünket, fegyvereket készítünk és óriási mecheket építünk, hogy azok szembeszálljanak a szintén drabális szörnyekkel, mindezt pedig annak érdekében, hogy magas legyen a show nézettsége. Nézzétek meg odafent a tavalyi trailert, az alapján belőhetitek a stílust és hogy a Chroma Squad a ti világotok-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)