Hirdetés

Chrome: SpecForce - 10.000 példányos adomány az USA hadseregének

|

A nevadai székhelyű TopWare Interactive az amerikai álmot védelmező katonák jólétére gondolva tette meg felajánlását.

Hirdetés

A Las Vegasban székelő, 1991-ben alapított TopWare Interactive az Earth sorozatról, a Kinghts & Merchants-ról és számos más játékról lehet ismerős. A több európai képviselettel is bíró cég úgy döntött, hogy meglepi az Egyesült Államok hadseregének kötelékében szolgálatot teljesítő nőket és férfiakat, s így össszesen 10.000 példányt adományozott a fegyveres erőknek a lengyel Techland (Chrome, Xpand Rally, Call of Juarez) 2005-ben megjelent játékából. A Chrome: SpecForce gyakorlatilag a 2003-as Chrome önállóan is futtatható kiegészítő lemezének tekinhető.

chrome-specforce.jpg


James Seaman, a TopWare egyik fejese úgy nyilatkozott, hogy nagy örömükre szolgál bármilyen lehetséges módon, legyen az mégoly apró is, támogatni a hazáját védő fegyveres erőket. Egy tartalékos apjaként teljes mértékben átérzi a nemzet szolgálatára és védelmére felesküdött nők és férfiak által hozott áldozatot.
Az otthon, illetve a határokon kívül szolgálatot teljesítő egységek is részesülnek az ajándékból.

A Techland pillanatnyilag a Dead Island (zombis túlélő horror) és a Warhound (zsoldosként járod be a világot) mellett a Chrome 2-n is dolgozik, s mindhárom játék a Call of Juarez-ben már megcsodált grafikus motor továbbfejlesztett változatára épül.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)