Hirdetés

Chronicles of Riddick 2 is készül, ha azt szeretnénk

|

A 2004-es esztendő meglepetésjátéka jövőre felújítva és kibővítve tér vissza, mégsem tekinthető igazi folytatásnak.

Hirdetés

Bárhogy nézzük, Ian Stevens a Tigon Studios-tól (Vin Diesel cége) igazat szól, ha a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena-t egy "epizódikus kiegészítőnek" nevezi. A kipofozott grafika, az eredeti történetbe szőtt újabb szál (némi akciózás a Dark Athena űrhajó fedélzetén) kevés lenne egy rendes folytatáshoz folytatáshoz. Amit meg is kapunk, ha arra vágynánk, csak épp ki kellene fejeznünk eme óhajunkat. Ezt pedig jövő tavasszal PC-re, PS3-ra és X360-ra érkező Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena megvásárlásával tudjuk jelezni. Amennyiben a Tigon-nál úgy értékelik, hogy a másfeledik Riddick játék sikeres, és láthatóan folytatást szeretnének a rajongók, akkor néhány év múlva meg is kapják, hiszen koncepció szintjén már létezik ama bizonyos második epizód.

Emlékeztetőül a Dark Athena trailere





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)