Hirdetés

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena megjelenési dátum

|

A Starbreeze Studios multiplatform alkotása lassan elnyeri végleges formáját, amire a megjelenési dátum lehet bizonyíték.

Hirdetés

A Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay annak idején akkora meglepetéssel bírt, mint ha maga, az árnyak mélyén bujkáló Riddick vetette volna magát a játékos nyakába. Jött, látott és győzött, így épp itt az ideje, hogy megismerje az újabb generáció, miért is számít mindmáig az Xbox egyik legjobb játékának. (PC-re is megjelent ugyan néhány hónap késéssel, ám a Microsoft kütyüjén kívül egyetlen más konzolon sem találkozhattunk vele.)
Az egyelőre stabil lábakon álló svéd fejlesztőcsapat összeházasította a folytatás és a remake gondolatát, amiből április 24-én remélhetőleg az elődhöz méltó alkotás születik. Az Egyesült Államok polgárai már április 7-én rátehetik a mancsukat, pimaszság.
Az Atari március folyamán tervezi játszható demók elérhetővé tételét, ám egyelőre csak konzolra (Xbox 360 és PlayStation 3 a befutó).

riddickx360.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)