Hirdetés

Chronicles of Spellborn Launch Trailer

|

A sokak által várt nagy -gyakran licencekkel támogatott- nevek árnyékában olykor igazi gyémánt lapulhat. Vajon most is?

Hirdetés

Az elvileg mostanában rajtoló Chronicles of Spellborn pont egy ilyen, kevés figyelmet kapott gyöngyszemnek tűnik. Legutóbbi összeállításunkból sajnálatos módon kimaradt (bizonyára nem ittam aznap elegendő meleg kakaót), amit utólag nagy-nagy hibának tartok, s ezúttal nyilvánosan mea culpázom, hamut szórok a fejemre és megszaggatnám a ruháimat, de nem vagyok csinos leányzó (sőt előnytelen külsejű leányzó sem) hogy az olvasók többségét kitevő hímneműek kitörő örömmel fogadják az azzal járó látványt.



A hangulatos rajtvideóval indító Chronicles of Spellborn elsősorban azon okból emelkedik ki az MMO-k tengeréből, hogy megtalálta, és remélhetőleg sikeresen alkalmazza a halálosan unalmas, és élménygyilkoló grind ellenszerét. Tapasztalati pontokat a több mint ezer küldetés megoldása után kapunk. Lényegesen többet, mintha leállnák tonnaszám szeletelni a helyi fauna különféle képviselőit. Ez kérem cuppanós puszit és derekas hátlapogatást vált ki részemről a fejlesztőcsapat irányába.
Mielőtt békén hagynálak Benneteket hülyeségeimmel, elárulom, hogy a holland Within Temptation két zeneszámot is írt a játékhoz. Ezeket The Howling és Sounds of Freedom címmel találhatjátok meg. Minden egyéb muzsikáért pedig Hitman, Freedom Fighters és Kane & Lynch játékok, s ezáltal az Io Interactive állandó zeneszerzője, Jesper Kyd felel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)