Hirdetés

Chrono Trigger - Régi klasszikus bontatlanul

|

Meglepő, de mégis igaz: létezik olyan ember, akinek a Square legendás szerepjátéka még bontatlanul van a birtokában.

Hirdetés

Akiknek már volt szerencséjük a lassan 13 éves Chrono Triggerhez, azok többnyire a Square legjobb szerepjátékaként emlegetik (engem is beleértve), pedig olyan kihívói vannak erre a címre, mint az... összes Final Fantasy. Meglepő módon a Super Nintendón hódító programból még létezik bontatlan példány (csak képzeljétek el: valaki megvesz egy játékot 1995-ben, és 2008-ig nem bontja ki), és azt gazdája most eladásra kínálja e-Bay-en. A játékosok pedig láthatóna erős nosztalgiával gondolnak vissza a régi szép időkre, amikor TV-jük előtt görnyedve nyüstölték a gémet, mert az aukció már 1000 dollár felett jár.

Ennek alapján kifizetődő befektetés lenne megvásárolni valamelyik érkező nagy címet (pl. GTA IV), és 2020-ban megpróbálni bontatlanul értékesíteni...

 

ct.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)