Hirdetés

Chuck Norris teszi különlegessé a World of Tanks karácsonyát

|

Ha elég feladatot teljesítetek, akkor nem csak karácsonyi pompát kap a World of Tank, hanem maga Chuck Norris is beáll hozzátok tankparancsnoknak.

Hirdetés

Sosem kellett a World of Tanks fejlesztőinek a szomszédba menni őrült ötletekért és hajmeresztő crossoverekért, így tulajdonképpen meg sem lepődik már az ember, mikor Chuck Norrisszal promózzák be aktuális játékbéli eseményüket. Norris immár túlzás nélkül egy két lábon járó internetes mém, aki most jön, és puttonyában elhozza a World of Tanks saját külön bejáratú karácsonyát. 

Az alábbi videó részletesen elmagyarázza, mire is számíthattok az ünnepi időszak alatt a legújabb frissítésnek hála, ide kattintva pedig a teljes patch note-ot megtaláljátok.

Hirdetés

Az előzetesben maga Chuck Norris is felbukkan, akitől napi küldetéseket kaphattok a játékban - összesen 32 darabot lehet teljesíteni december 9. és január 11. között. Ha elég feladatot teljesítünk, akkor Norris beáll hozzánk tankparancsnoknak is.

A karácsonyi időszakban garázsunkat is teljesen ünnepi köntösbe öltöztethetjük, árad a szeretet, mindenki végtelenül boldog, lelkileg teljesen feltöltődve indulhatunk eztán apró kis cafatokra robbantani egymást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)