Hirdetés

Chucky videojáték készül

|

Az 1988-ban rajtolt Child's Play (Gyerekjáték) horror-széria rövidesen saját videojátékot kap.

Hirdetés

A letölthető játékok piacán ténykedő TikGames sikeres egyeztetést folytatott Child's Play jogokat birtokló Universal Pictures illetékeseivel, minek következtében a népszerű Chucky franchise felhasználásával videojátékot PC-re, Xbox LIVE-ra és PlayStation Networkre.



"Büszkék vagyunk arra, hogy Chucky-t, sokak kedvenc mozi-karakterét mi magunk juttathatjuk el a játékosokhoz, akik már hosszú évek óta vágytak egy ilyen élményre" - mondta Alex Tikhman, a TikGames alelnöke és társalapítója.



Az egyelőre cím nélkül álló játék megjelenése őszre várható, és csakis digitális disztribúciós csatornákon keresztül lesz elérhető. A gyilkos játékbaba rajongói egy új és eredeti történet részesei lehetnek majd, és magát a címszereplőt személyesíthetik meg, aki a maga sunyi stílusában válogatott módszerrel teszi el láb alól áldozatait. Lényegében a játékos dönti majd el, hogy hány ember élheti túl a véres kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)