Hirdetés

Cicalány Sombra és diszkókirály Baptiste hódítanak az idei Overwatch évfordulós eseményen

|

Ma indul az Overwatch éves Anniversary bulija, aminek köszönhetően rengeteg új karakterkinézetet gyűjthetünk majd be.

Hirdetés

Már csak órák kérdése, hogy beinduljon az idei buli, mivel az Overwatch Anniversary 2021 esemény ma este érkezik. A parti egészen június 8-ig pörög majd, és az addig hátralévő hetekben mindenkinek lesz alkalma behúzni pár ünnepi kinézetet.

A hír írásának pillanatában a teljes skinlista még nem érhető el, de a Blizzard már bemutatott néhányat, hogy beindítsák a hype vonatot.

Hirdetés

Az első új karakterkinézet a Funky Baptiste volt, ami annyira jól sikerült, hogy a /r/Overwatch lakói sorban kommentelték a következőt:

"Bár Baptiste main lennék."

A reakció érthető, hiszen kevesek kapnak ennyire partikész szerelést.

Később megérkezett az új Moira skin, és Sombra új cicafülei is megmutatták magukat.

A korábbi teaserekből már kiderült, hogy valószínűleg új táncos emote-okat és egy rakat egyéb kozmetikai apróságot kapunk az ilyenkor esedékes PVE játékmódok érkezése mellett.

Érdemes lesz ma visszanézni a Blizzard lövöldéjébe, még akkor is, ha már az Overwatch 2-t várjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)