Hirdetés

Címet és megjelenési dátumot kapott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása

|

A legújabb Nintendo Directen végre elárulták a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának legfontosabb információit.

Hirdetés

Kevés olyan díj volt, amit a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017-ben nem zsebelt be és kevés olyan gamerszív, amit nem hódított meg. A Nintendo akció-kalandjátéka szinte azonnal kultikussá vált, a rajongók pedig alig várták, hogy a vállalat bejelentse hozzá a folytatást, ami meg is történt a 2019-es E3-on. Azóta nem valami sokat meséltek róla a fejlesztők, hogy mi a helyzet a projekttel, még a címet sem árulták el, mert szerintük túl sokat árulhat el, az viszont világossá vált, hogy 2022-ben még biztosan nem számíthatunk a megjelenésére. 

A legújabb Nintendo Directen azonban megkaptuk a két legfontosabb részletet a játékkal kapcsolatban: a címet és a dátumot is. A folytatást The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom néven kell majd keresnünk, méghozzá 2023 májusától, ugyanis ekkor fog megérkezni Nintendo Switchre. A bejelentéshez mellékelt trailerben a jó öreg Linket láthatjuk, amint mozgásba lendül.

Hirdetés

A Nintendo sajtóközleménye szerint a Hyrule felett lebegő szigetek egy újfajta függőleges teret kínálnak majd a felfedezésre, az ígéretek szerint az új rész "az égbe és egy kiterjesztett, azon túlmutató világba is el fog vinni minket". 

Amint több részlet is kiderül róla, hogy milyen újdonságokat tartogat a Breath of the Wild folytatása, azonnal megosztjuk veletek, addig is karikázzátok be a naptárba a 2023. május 12-t, már ha mindenképpen be fogjátok szerezni a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)