Hirdetés

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant trailer

|

Darren Shan ifjúsági horror műfajában hódító regénysorozata a Universal Pictures jóvoltából kel életre a filmvásznon.

Hirdetés

A Gyűrűk ura és a Harry Potter filmek ezredfordulós sikerei láttán Hollywood őrületes kutatásba kezdett újabb és újabb, megfilmesíthető anyag után. Jómagam kicsit bánom, hogy a figyelem elsősorban az ifjúsági irodalomra irányult, s szinte teljesen elkerüli a komolyabb fantasy műveket, de bizonyára jóval többen vannak, akik örülnek minden egyes feldolgozásnak.



Az évek során voltak jobb és rosszabb próbálkozások (Alkonyat, Csillagpor, Narnia, Az arany iránytű, Spiderwick krónikák, Szikraváros, Tintaszív, stb), s egyelőre nem vállalkoznék arra, hogy a Darren Shan, pontosabban Darren O'Shaughnessy tizenkét részes regényfolyamának első három kötetéből készült filmet a kellemes, vagy a kellemetlen meglepetések közé soroljam. Az Amerikai pitét is rendező Paul Weitz dirigálásának Darren szerepében Chriss Massoglia, Crepsley úr bőrébe bújva John C. Reilly, és a Rémségek Cirkuszának több fellépője (Ken Watanabe, Salma Hayek, Ray Stevenson, Willem Dafoe) engedelmeskedik.



Darren Shan egy unatkozó tizenéves, aki egy napon az átutazóban lévő Rémségek Cirkusza, illetve annak vezetője, Larten Crepsley bűvkörébe kerül. A félig-meddig vámpírrá változtatott Darren hamarosan az élőholtak két frakciójának ütközőzónájában találja magát, s miközben a végzet egy gyorsvonat sebességével rohan felé, minden erejével megmaradt embersége megőrzésén fáradozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)