Hirdetés

Cities in Motion - Áprilisban újraindul a tömegközlekedés

|

BKV-rajongók és közlekedésszervező szakemberek örömére rövidesen megjelenik a Cities in Motion.

Hirdetés

A Colossal Order és a Paradox Interactive Cities in Motion című tömegközlekedési szimulátorát április 21-én jelenik meg hazánkban.



Bécs, Helsinki, Berlin és Amsterdam - mai divatos szóval élve - közösségi közlekedését szervezhetik meg a vállalkozó kedvű játékosok. Autóbuszok, villamos- és metrószerelvények, vizibuszok és helikopterek segítségével kell úgy kielégíteni a kényelmes és gyors helyváltoztatásra vágyó lakosság igényeit, hogy közben profitot is termeljünk. A siker kulcsa a rugalmasságban rejlik, vagyis célszerű a lehető leggyorsabban alkalmazkodni a növekvő város folyton változó körülményeihez.



Akinek nem lenne elég a Cities in Motion 12 szcenárióból fűzött kampánya, valamint a sandbox mód (tartalmazza mind a négy várost), a mellékelt szerkesztővel saját városokat tervezhet magának.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)