Hirdetés

Cities in Motion: German Cities trailer

|

A jó hír pedig az, hogy nemcsak új DLC, hanem új patch is érkezett, emiatt pedig a demo is megújult.

Hirdetés

A Paradox és a Colossal Order gyermeke, a Cities in Motion egy igen rendhagyó közlekedési szimulátor, amolyan "BKV-s játék", amelynek ezúttal új DLC-je érkezett.

A címből máris kiderül, hogy ezúttal német városokba látogathatunk el közlekedést szervezni - mindezt 7 euróért vehetjük meg különböző online vboltokban.. Ami jó hír a játék tulajdonosainak az az, hogy az új patchbe is bekerült egy ingyenes német város. A sok újítás arra sarkalta a Citien on Motion finn fejlesztőit, hogy új demót csináljanak játékuknek, íme:

Cities in Motion demo 1.0.21. (FileShack)

Lássuk tehát a trailert!

Megjegyzés: a Steamen épp brutál Cities in Motion akció van - az alapjáték 5 euro, a Collection, amelyben minden DLC (kivéve a legújabbat ) is benne van pedig 10 euro. Akinek bejön ez a stílus, szerintem ne hagyja ki.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)