Hirdetés

Belevetjük magunkat az éjszakába a Cities: Skylines - After Darkban (videó)

|

Az éjszakai életre koncentrál majd a Cities: Skylines - After Dark, ami az első kiegészítő lesz a Colossal Order városépítő stratégiájához. A napszakok változása amúgy jár mindenkinek.

Hirdetés

A Cities: Skylines-ra nem sok oka volt panaszkodni a városépítő stratégiák rajongóinak, a hamarosan Xbox One-ra is érkező játék pedig még jobb lesz, hiszen eddig csak nappal volt, éjszaka soha. Na ennek most vége, dinamikusan változnak a napszakok, alkonyattól pirkadatig is ügyelhetünk majd városunkra.

A Colossal Order ezt a feature-t mindenkinek ingyen biztosítja egy frissítésben, viszont egy fizetős kiegészítő is érkezik, Cities: Skylines - After Dark címmel. Az éjszakának önmagában is lesznek hatásai, például bizonyos kerületek kevésbé működnek hatékonyan, és a forgalom (kivéve a különböző szolgáltatásokhoz kapcsolódó járművek) is lelassul. Ezeken kívül a városunk egyes részeit kinevezhetjük amolyan bulinegyeddé is, ahol éjszaka pezseg az élet, nappal pedig szimpla kereskedelmi területként működik, ahogy a tengerpartjainkból is turistákat csalogató strandot varázsolhatjuk a Cities kiegészítőjében.

Ezen kívül a városunk szolgáltatásaiban is jönnek újdonságok, amik azon túl, hogy a rendőrségre bevitt bűnözőket börtönebe küldhetjük, főleg a közlekedésre koncentrálnak. Megjelennek ugyanis a taxik, építhetünk nemzetközi repülőteret, ami egyből kapcsolódik a metróhoz, és a tehervonatainkat is könnyebben tudjuk majd kezelni. De a közlekedés környezetkímélőbb módjait is elősegíthetjük buszterminálokkal és buszsávokkal, vagy biciklisávokkal, amit a gyaloglás helyett kerekező kis polgárok töltenek meg a Cities: Skylines - After Darkban.

Nektek bejön a kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)