Hirdetés

Cities: Skylines - nemsokára egy kis egyetemi életet vihetünk városunkba

|

Még ebben a hónapban befut a Campus DLC, ami ismét sok tennivalóval bővíti ki a menedzselős játékot.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent Cities: Skylines már önmagában is egy elég részletes városépítős játék lett, de az évek során piacra dobott DLC-kkel még tovább fokozhatjuk az élményt. Hamarosan érkezik is a következő extra csomag, aminek a középpontjában a felsőoktatás áll.

Hirdetés

A Campus DLC-nek köszönhetően megalkothatjuk saját egyetemi kampuszunkat, amit aztán kilenc különböző épülettel bővíthetünk ki, hogy minél jobban működjön. A tanulók bevonzása mellett az iskolai sportéletre is nagyobb figyelmet fordíthatunk, ugyanis stadionokat is építhetünk, ahol aztán pöröghet a baseball, a kosárlabda, vagy épp az amerikai foci (vagy ahogy ők mondják: foci). Továbbá érkeznek még új térképek, és természetesen diplomaosztókat is rendezhetünk városunkban.

A csomag május 21-én válik elérhetővé, és 12,99 euróba, vagyis valamivel több mint 4000 forintba fog kerülni.

Ti kipróbáljátok majd az újításokat városotokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)