Hirdetés

Cities: Skylines - gyárakat hoz az Industries DLC

|

A Paradox Interactive a Cities: Skylines egyik legfontosabb tartalmi csomagját készül kiadni.

Hirdetés

A Colossal Order nagyszerű munkát végzett a városépítős stratégiája, a Cities: Skylines kapcsán, hiszen nem csupán az alapjáték piszkosul szórakoztató, de a hozzá érkező DLC-k is tartalmasak (arról nem is beszélve, hogy már készült a játékból oktatóváltozat is). 

Hirdetés

A Paradox Interactive most bejelentette a következő csomagot, az Industries-t, amely igyekszik átalakítani a Cities: Skylines ipari szegmensét, azaz lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rengeteg új ipari épületeket húzzanak fel, menedzseljék az ellátási lánc teljes folyamatát (a nyersanyag-kitermeléstől a késztermék kiszállításáig) és fejlesszék azt, hogy még hatékonyabb legyen. Az új DLC emellett elhozza a postázást, öt új térképet, új városi rendelkezéseket (mint az autópályadíjak, a Wi-Fi, a munkavédelem és az automatizálás) és más újdonságokat is. 

Az október 23-án PC-re, Linuxra és Macre megjelenő Industries DLC-vel egyidőben jön egy ingyenes update is, amely többek között egy 16 új dalt hozó rádióállomást, fizetős fülkéket, egyéni névlistákat és műemlék-zónákat  hoz magával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)