Hirdetés

Cities: Skylines - ingyenes városépítés a hétvégére

|

Ha nincs programod a hétvégére, akkor szívesen segítünk. Például nagy unalmadban neki is állhatnál felhúzni egy modern nagyvárost. Róma nem egy nap alatt épült, de álmaid metropolisa simán összejön annyi idő alatt.

Hirdetés

Ha szeretnél városépítőset játszani, akkor nem kell tovább menned a Cities: Skylinesnál, amit ráadásul most ingyen le is tölthetsz és játszhatsz is egészen vasárnapig. A játék egy ingyenes hétvége keretében teljes egészében élvezhető.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent játék nem a legdurvább város menedzser, amit valaha láttál, viszont kellemes hangulatával és rengeteg lehetőségével belopta magát a szívünkbe. Az évek során több DLC-vel is bővült, így aki beleszeret a mókába, annak érdemes lehet a tárcájának mélyére nyúlnia. Minden darab extra tartalom megéri az árát ehhez a csodához.

A kipróbálásához nem kell mást tennetek, mint a Steamen rákeresni a játékra, és rányomni a letöltés gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)