Hirdetés

Pár napig kipróbálható a Cities: Skylines ingyen, érkezett egy friss DLC is

|

Ha szeretitek a városmenedzselős mókákat és nincs programotok a hétvégére, akkor erősen ajánlott élni ezzel a lehetőséggel.

Hirdetés

A 2015-ös Cities: Skylines már önmagában is képes hosszú órákra a képernyő elé szegezni azokat a játékosokat, akik imádnak virtuális városokat igazgatni. Az évek alatt pedig rengeteg DLC-t is leszállított a játékhoz a Colossal Games, és úgy tűnik, hogy még mindig tudnak újat mutatni a rajongóknak. Ráadásul most elég jó ajánlattal van megfejelve a bővítés.

Hirdetés

Most érkezett a játék következő nagyobb kiegészítése, a Sunset Harbor, aminek egyik legnagyobb újdonsága a halászipar, valamint az ahhoz kapcsolodó egyéb elemek bevezetése. A DLC-t megvásárolva továbbá új tömegközlekedési lehetőségeket oldhatunk fel, és elérhetővé válik az Aviation Club nevű épület is, amit megépítve utasszállító helikoptereket, illetve magánrepülőket küldhetünk a levegőbe.

A meglévő rajongók mellett azokra is gondolt a Colossal, akik esetleg még csak szemezgetnek a játékkal, ugyanis most korlátozott ideig teljesen ingyenesen lehet pörgetni a Cities: Skylines-t. Mondani sem kell, ez kiváló lehetőség arra, hogy megnézzétek, miért is szeretik ilyen sokan ezt a városmenedzselős alkotást.

Ha tennétek vele egy próbát, akkor pusztán annyi a dolgotok, hogy ellátogattok ide, majd egyszerűen letöltitek a játékot. Ha pedig tetszett, amit láttatok, akkor néhány napig most erősen akciós áron a tiétek is lehet a játék a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)