Hirdetés

Cities: Skylines - a városépítés magyarul

|

Ha valakit esetleg csak a magyar nyelv hiánya tartott vissza a SimCity nagy riválisának kipróbálásától, az fellélegezhet, ugyanis elkészült a fordítás.

Hirdetés

A Cities in Motion játékokat is készítő finn fejlesztőcsapat, a Colossal Order nemrég megjelent városépítős játéka, a Cities: Skylines képes volt meglepni minket és ezt jól bizonyítja a hihetetlen startja, valamint a felhasználók körében igen népszerű moddolhatósága is. 

A Paradox Interactive eddigi legtöbb eladással büszkélkedő rekordere, a Cities: Skylines eleve is fantasztikus, az pedig külön öröm, hogy a játékosok már magyar felirattal is menedzselhetik saját városukat, köszönhetően a GTA 5, a The Sims 4 és a Far Cry 4 fordításán is dolgozó Kingsmakers Team csapat munkájának. 

A Cities: Skylines magyarítását ide kattintva tölthetitek, a srácoknak pedig köszönjük a gyors munkát. Tegyetek ti is így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)