Hirdetés

Cities: Skylines - a tömegközlekedésről szól a következő DLC

|

A földön, vízen, levegőben is új módszerekkel utaztathatjuk polgárainkat a Cities: Skylines legújabb DLC-jében.

Hirdetés

A Paradox nagy stratégiái esetében megszoktuk már, hogy a megjelenés után évekkel is érkeznek még kiegészítők és más újdonságok, de úgy tűnik, ezt a jó szokást a Colossal Order is átvette a kiadójuktól. A Cities: Skylines is sokféle újdonsággal bővült, de még nincs vége.

A legújabb csomagnak a beszédes Mass Transit nevet adták és értelemszerűen a tömegközlekedés fejlesztésén lesz a legnagyobb hangsúly. Így olyan új járműveket használhatunk, mint a kompok, léghajók vagy éppen egysínű vasutak. Ezek között kényelmes közlekedési csomópontokban szállhatnak át a Cities: Skylines városait benépesítő polgárok, ami remélhetőleg nem csak stílusosabbá, hanem hatékonyabbá is teszi majd a közlekedési rendszereket. Sajnos azt nem tudni, kigyulladhat-e bármelyik, úgyhogy a Budapest-építőknek várnia kell.

A hamarosan Xbox One-ra is megérkező városépítő stratégia egyébként szokás szerint egy ingyenes frissítést is kap a fizetős DLC mellé. Ez utóbbi közepesen kínos rímekkel tűzdelt trailerét alább találjátok, a belőle kiadott screenshotokat pedig az iménti galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)