Hirdetés

Cities: Skylines - új trailerrel jött a tömegközlekedős DLC megjelenési dátuma

|

Jövő hónap vége felé állhatunk neki a dugók felszámolásának a Cities: Skylines legújabb DLC-jével, a Mass Transittel, amiből most újabb ízelítőt kaptunk.

Hirdetés

Két ingyenes DLC mellett jó néhány fizetős kiegészítés is érkezett már a Cities: Skylines-hoz, így természeti katasztrófák mellett új stílusú épületeket, havas tájakat, vagy pezsgő éjszakai életet is varázsolhattunk városainkba. Ahogy korábban megtudtuk, a következő lépés a tömegközlekedés továbbfejlesztése lehet, amire viszont még egy kicsit várnunk kell.

A Mass Transit ugyanis nagyjából egy hónap múlva, május 18-án jelenik meg, de addig is egy újabb traileren láthatjuk, mit is hoz majd a városépítő stratégia kiegészítése, aminek az árát egyelőre nem ismerjük. A DLC hivatalos leírásából egyébként kiderült az is, hogy az új járművek és csomópontok mellett új kihívások is érkeznek, amikben közlekedési problémákat kell megoldanunk. Továbbá kapunk új egyedi épületeket, bevezethető rendelkezéseket, achievementek és a Cities: Skylines-beli polgáraink véleményét bejelentő, Twitter-szerű Chirper avatárja is kap néhány új sapkát.

Ti milyen bővítést látnátok még szívesen a városépítő stratégiában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)