Hirdetés

Cities: Skylines - a fejlesztők beszélnek a közelgő katasztrófákról

|

A Cities: Skylines következő DLC-jének megjelenése egy hét múlva várható, addig pedig a legújabb fejlesztői naplóból ismerhetjük meg jobban a Natural Disasters-t.

Hirdetés

Minden városépítő játékban elérkezik az az idő, amikor szükségesnek érezzük, hogy szépen felépített településünk a földdel tegyük egyenlővé, és erre most már a Cities: Skylines is megadja majd a lehetőséget. A Colossal Order fejlesztői elmondták, hogy ezt pontosan hogyan képzelhetjük el.

Természeti katasztrófából lesz bőven a terítéken: az erdőtűz, a földrengés és a tornádó csak egy része a 8 különféle módnak, ahogy elpusztulhat városunk. Mindezzel a kihívásokat keresőknek akarnak kedveskedni a fejlesztők, hisz a véletlenszerűen is bekövetkező katasztrófák az előkészületekről - radarok és búvóhelyek építéséről, evakuálási tervek felvázolásáról és a rádió buzgó hallgatásáról - szólnak, és arról, mennyire tudjuk megvédeni ellenük a lakóinkat.

A DLC-vel együtt ingyenes frissítésben elérhető lesz a Scenario Editor, amely segítségével különböző célokkal ellátott pályákat hozhatunk létre és tölthetünk fel Steam Workshopba - ilyen lehet egy bizonyos lakosságszám elérése, egy csinos pénzhalom összegyűjtése vagy például egy olyan város létrehozása, amiben az emberek csak tömegközlekedést használnak utazásra.

Az új kihívások keresésére és a lakosaik terrorizálására november 29-től nyílik lehetősége a PC-s játékosoknak, utána pedig már készülhetnek a következő DLC-re is, mely a stadionok köré fog szerveződni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)