Hirdetés

Cities: Skylines - jön az új kiegészítő, a Parklife

|

Minden eddiginél változatosabbá tehetjük a Cities: Skylines-ban épített városunkat új vidámparkokkal, állatkertekkel, természetvédelmi területekkel és parkokkal.

Hirdetés

A Colossal Order és a Paradox Interactive városépítős stratégiája, a Cities: Skylines nem csak PC-n, de konzolokon is remekül érzi magát, ezt az élményt pedig csak tovább fokozhatja a játék következő kiegészítője. 

Hirdetés

A Parklife lehetővé teszi, hogy egy még pezsgőbb, még színesebb metropoliszt álmodjunk meg olyan nevezetességekkel, mint a vadonatúj vidámparkok, hullámvasutak, állatkertek és városi parkok, de új építési eszközöket, épületeket és különböző elemeket is kapunk, amikkel gazdálkodhatunk (a parkok tisztaságát és biztonságát szavatoló szervezetek menedzseléséről már nem is beszélve). Öt új térkép várja, hogy benépesítsük, de minderről meséljen inkább a trailer:

A Parklife május 25-én várható PC-re, de emellett más újdonságokkal is bővül majd a játék, ugyanis egy ingyenes frissítés keretében új turizmus panel, a pollenszennyezést csökkentő fák, továbbfejlesztett kameramód kerül bele, és a modderek is új eszközökkel szöszölhetnek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)