Hirdetés

Cities: Skylines - ingyen húzhatjuk fel a keleti építészet csodáit

|

Kevés játékkal foglalkozik annyit megjelenése után a fejlesztőcsapata, mint a Colossal Order a Cities: Skylinesszal, amely most éppen egy ingyenes DLC-vel ünnepli a 2. évfordulót.

Hirdetés

A Cities: Skylines a városépítős stratégiák egyik legjobbja lett, amelyet a játékosok is elismertek azzal, hogy már több mint 3,5 millió példányt vásároltak meg belőle. Már két éve, hogy a játék megjelent, a stúdió pedig szeretné meghálálni a rajongók hűségét. 

Ahogy korábban a Paradox Interactive és a Colossal Order bejelentette, az ünnepre való tekintettel teljesen ingyenesen érkezik az új DLC, a Pearls of the East, amely három új, a kínai építészet által inspirált épületet nyújt (egy állatkertet, egy kínai templomot és a sanghaji Pearl tornyot). Örömmel jelentjük, hogy a csomag megjelent, már bárki töltheti.

Ne feledjétek, hogy még ebben a hónapban megjelenik a Mass Transit nevezetű bővítmény a tömegközlekedésre fókuszálva, továbbá hamarosan Xbox One-ra is ellátogat az alapjáték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)