Hirdetés

Cities: Skylines - hamarosan PS4-en is polgármester lehetsz

|

PC és Xbox One után hónapokon belül PlayStation 4-re is megjelenik a Cities: Skylines, így már a Sony konzoljának tulajdonosai is nekikezdhetnek a városépítésnek.

Hirdetés

2013-ban sokan csalódtak a városépítős műfaj etalonjának számító SimCity legújabb kiadásában, így nem feltétlenül meglepő, hogy a két évvel később rajtoló Cities: Skylines komoly sikereket ért el azóta.

Hirdetés

A 3,5 millió eladott PC-s példány után sem állt meg a diadalmenet és tavasszal Xbox One-ra költözött a Colossal Order játéka, hamarosan pedig a PlayStation 4-es játékosok is csatlakozhatnak a népes játékostáborhoz. A Cities: Skylines egész pontosan augusztus 15-én érkezik meg a Sony konzoljára és a különböző DLC-k közül egyet tartalmazni fog az alapjáték is. Egész pontosan az After Dark kiegészítést kapják meg ajándékba az új platform vásárlói, amivel városuk éjszakai életét pezsdíthetik fel.

Mivel a Tantalus csapata az xboxos változathoz már kialakította a kontrolleres irányítást, ezzel biztosan nem lesz probléma, ahogy pedig a bejelentést kísérő fenti traileren láthatjátok, a Cities: Skylines látványvilága látszólag pont ugyanolyan lesz, mint a másik két platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)