Hirdetés

Cities: Skylines - az új DLC-vel stadionokat építhetünk

|

A Cities: Skylines legújabb letölthető csomagja a focikedvelőknek szól - a Colossal Order városépítős játékában immáron a legnépszerűbb európai csapatok stadionjaival tehetjük boldogabbá lakóinkat.

Hirdetés

A katasztrófákat hozó Natural Disasters és egy modder által készített The Content Creator Pack: Art Deco DLC-k után a Paradox Interactive és a Colossal Order bemutatták a Cities: Skylines következő bővítményét, amely elsősorban a sportszerető játékosokat célozza meg.

A Stadiums: European Club Pack beszerzésével a Cities: Skylines felhasználói négy stadionnal tehetik színesebbé és változatosabbá városukat: olyan klubok jellegzetes épületeit kapják meg, mint a Barcelona, a Chelsea, a Juventus és a Paris Saint-Germain. A csomag mellesleg párhuzamosan működik a júniusban megjelent, ingyenes, "Match Day" névre hallgató DLC-vel, amivel a játékosok különböző sportlétesítményeket építhettek. 

A Cities: Skylines - Stadiums: European Club Pack már elérhető és körülbelül 1800 forintot kóstál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)