Hirdetés

Cities: Skylines - hamarosan konzolon is építhetjük a felhőkarcolókat

|

Már nem kell sokáig várniuk az Xbox One-os játékosoknak, és ők is belefoghatnak saját városaik megtervezésébe.

Hirdetés

Cities: Skylines kiadója, vagyis a Paradox Interactive nemrég bejelentette, hogy játékuk idén tavasszal Xbox One konzolra is megérkezik. 

A városmenedzselős stratégiai játék eddig csak PC-n volt elérhető, de ez 2017 tavaszán megváltozik. Az már biztos, hogy a konzolport megkapja az After Dark kiegészítőt, amelynek köszönhetően váltakozni fognak a napszakok virtuális városkánkban. Egyelőre az viszont nem tiszta, hogy a konzolos játékosok számíthatnak-e a Snowfall és a Natural Disasters DLC-kre is. Egy mutatós előzetes azonban érkezett a bejelentés mellé:

A pontos megjelenései dátumot még nem ismerjük, de mivel a naptári tavasz március 1-jén, csillagászati pedig március 21-én kezdődik, remélhetőleg már nem kell sokáig várunk az Xbox One-os Cities: Skylinesra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)