Hirdetés

Cities: Skylines - Xbox One-ra jön pár mod

|

Már ma elérhetőek lesznek az első felhasználói tartalmak a városépítős játék One-os változatában.

Hirdetés

Nagyon ritka, hogy egy tycoon konzolokon is elérhetővé válik, de a Cities: Skylinest mind Xbox One-on, mind PS4-en lehet játszani. 

Hirdetés

A One-os változat mától egy kicsit még jobb lesz, ugyanis valamikor a nap folyamán elérhetővé válnak az első modok, természetesen teljesen ingyen. Azt, hogy pontosan hány felhasználói alkotást érhetünk majd el, nem tudjuk (ha jól értelmezzük az alábbi képet, akkor kb. 130 lehet, ha mind a 26 oldalon 5 van), viszont csak kipróbált, válogatott tartalmak kerültek be a kínálatba.

Emellett március 6-án megjelenik egy frissítés, ami lehetővé teszi, hogy saját sportcsapatot alapítsunk.

Hamarosan egyébként fizetős újdonságok is jönnek. A Content Creator Pack olyan épületeket fog tartalmazni, amit a játék közösségének legtehetségesebb tagjai készítettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)