Hirdetés

Cities XL 2012 - bejelentve

|

Új év, új Cities XL verzió - egyre érdekesebb és változatosabb lesz várost építeni.

Hirdetés

A legfontosabb: a Cities XL 2012-ben több, mint 1000 féle különböző struktúra létezik majd. 

60 darab hatalmas és egészen apró részletekig kidolgozott 3Ds- térkép várja majd a játékosokat. A közösség kérésére a játék ezentúl moddolható lesz, így az igazi fanatikusok bármit megépíthetnek és megoszthatnak egymás között. 

A bejelentéssel együtt nyilvánossá vált 3 screenshot is, amelyen máris új fícsörök látszanak. A városok sokkal jobban néznek majd ki, mint eddig (azok a havas tetők nagyon ütnek) és minden környezetnek meglesznek a tipikus épületei.  

A játék 2011 októberében jelenik meg standalone, azaz önállóan futtatható módon és egy speciális változat segítségével kompatíbilis lesz a Cities XL 2011 elmentett térképeivel is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)