Hirdetés

Cities XL - bezárják az MMO részt

|

Már megjelenése előtt is sokan szkeptikusak voltak a Sim City-klón és az MMO koncepciók házassága miatt. Igazuk lett - válás lesz a vége.

Hirdetés

A Cities XL újdonságot akart nyújtani azzal, hogy a városmenedzsmentet MMO környezetbe helyezte - egy-egy bolygón sok-sok város volt képes együttműködni.

Azonban a játékosokat ez nem érdekelte - vagy túl keveset nyújtott az MMO rész, vagy egyszerűen csak semmi keresnivalója nem volt egy városépítős játék mellett - nem tudni. De az tény, hogy mivel nincs igény rá, így a Monte Cristo március 8-tól beszünteti a Cities XL MMO részét - február elsejétől már nem fogadnak el előfizetést rá. Mivel a játék rendelkezik off-line résszel is, így a játékosokat túl nagy hátrány nem fogja érni.

Ezzel együtt bejelentették, hogy a Cities XL-t nem fejlesztik tovább, illetve nem kap tartalmi újdonságokat - helyette jövőre egy Cities XL 2011 nevű játék jelenik majd meg, amely egy single player online játék lesz - erről egyelőre több részlet nem derült ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)