Hirdetés

City of Brass - egyedi FPS-t kapunk a Bioshock egykori fejlesztőitől

|

A City of Brassben csapdákkal és ellenfelekkel teli pályákon kell egy lasszóval és mindenféle fegyverekkel elintéznünk a ránk támadókat.

Hirdetés

Bár a csapat már szétszéledt, az egykori tagok még mindig szeretnek kérkedni azzal, hogy közük volt az első BioShock elkészítéséhez - és joggal teszik ezt, plusz legalább adnak valamit, ami érdekesebbé teszi olykor nem annyira érdekes játékuk bejelentését.

Hirdetés

A City of Brass során véletlenszerűen generált pályák egész során mászkálhatunk, egy az Ezeregyéjszaka meséi ihlette környezetben. Ellenfeleink kiiktatására használhatunk például kardot, lasszót, vagy különböző csapdákat is, amikre nekünk is figyelni kell - egyszerre barátaink és ellenségeink. Bóklászás közben mindenfélét gyűjtögethetünk, amiket aztán dzsinneknél elcserélhetünk jobb felszerelésre, fejlesztésekre, feloldható dolgokra. A játékmenetbe az alábbi két videó enged némi betekintést.

A PC-s megjelenés őszre várható, a PS4-es és Xbox One-os pedig valamikor jövőre. Egy hasonló hangulatú játék, a Mirage: Arcane Warfare már megbukott, reméljük, ez nem fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)